www.Hacking-Romania.com
Hacking, gaby hacker team, programe hack, radmin hack, hi5 hack, hack the west, hacking romania, hacking stuff, hacking tools, 1 hack, 1st hacks, 2 hack, 2 hacks, 3 hack, 3 hacks, 3000 hack, 3004 hack, 4 hack, 4 hacks, 55 hack, 6 hack, 6 hacks, 7 hack, 7 hacks, 9 hack, 9dragons hack, a hack, adventure quest hack, aim hack, alz hack, and hacks, best hack, blue hack, bots hack, bots hacks, buy hack, cabal online hack, chaos hacks, cheat engine hack, cheat hack, cheats and hacks, cheats hacks, city hack, club hack, combo hack, conquer hacks, conquer online hack, conquer online hacks, conquer speed hack, conquiztador hack, counter strike 1.6 hack, damage hack, de hack, download hack, download hack for, dragonfable hack, dragonfable hacks, drakkarious hack, exp hack, flyff hack, free hack, free hacks, game hack, game hacks, garena exp hack, gladiatus hack, gm hack, gold hack, gunz hack, hack, hack 5, hack a pc, hack a site, hack a website, hack blog, hack conquer, hack counter strike, hack crack, hack cs, hack cs 1.6, hack dvd, hack email, hack forum, hack hunter, hack id, hack info, hack it, hack mess, hack muonline, hack net, hack password, hack passwords, hack pc, hack pdf, hack programs, hack site, hack sites, hack soft, hack software, hack team, hack the game, hack this, hack website, hack windows xp, hack world, hack xp, hacked, hacking, hacking game, hacking programs, hacking software, hacking tutorials, hacks, how hack, how to hack, icon hack, last chaos hack, last chaos hacks, life hack, lineage 2 hack, lineage 2 hacks, linux hack, lvl hack, maplestory hacks, mobile hack, multi hack 3.0, mybrute hack, naruto arena hack, naruto arena hacks, one hit kill hack, online hacks, perfect world hacks, pool hack, programe hack, resolution hack, resource hack, roll hack, royal hack, silkroad hack, source hack, speed hack, speed hacks, super hack, the west hack, warrock hack, warrock hacks, web hack, xpango hack, lockerz forum
Lista Forumurilor Pe Tematici
www.Hacking-Romania.com | Reguli | Inregistrare | Login

POZE WWW.HACKING-ROMANIA.COM

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Sabina Profile
Femeie
22 ani
Bucuresti
cauta Barbat
22 - 60 ani
www.Hacking-Romania.com / Virus/Trojan / virusi-utile  
Autor
Mesaj Pagini: 1
harry2115
Moderator

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 385
Virusi

Virusi
Utile

Virusi

Un virus este un program - o bucata de cod executabil - care are posibilitatea de a se replica. Virusii de calculator se pot raspandi repede si sunt greu de eradicat. Se pot atasa aproape oricarui tip de fisier si sunt raspanditi ca fisiere ce sunt copiate si trimise de la individ la individ. Acestia pot veni pe o disketa sau un CD, pot fi lansati la rularea unui program sau accesarea unui fisier oarecare, pot fi adusi de pe Internet prin descarcarea unui fisier sau accesarea unei pagini web sau pot veni sub forma de attachment-uri la email-uri.

In afara de replicare, unii virusi au altceva in comun: rutina de infectare. Manifestarile virusilor variaza de la afisarea de mesaje sau imagini pana la distrugerea de fisiere, reformatarea hard-disk-ului sau alt fel de stricaciuni. Daca virusul nu se manifesta prin distrugeri, poate insa cauza probleme prin ocuparea nefolositoare de spatiu si memorie pe disc, scazand astfel performanta computerului.

10 reguli de baza pentru a evita virusii:

   1. Folositi un program antivirus.
   2. Instalati un firewall.
   3. Asigurati-va ca sistemul dumneavoastra este la zi continand toate update-urile existente.
   4. Pastrati setarile referitoare la securitatea browserului la nivel mediu sau ridicat.
   5. Niciodata nu dati 'Yes' cand browserul va intreaba daca vreti sa instalati/rulati continut provenit de la o organizatie pe care nu o cunoasteti sau in care nu aveti incredere.
   6. Instalati un program anti-spyware pentru a spori protectia antivirus.
   7. Nu instalati nici o bara de cautare ajutatoare pentru browser decat daca provine de la o sursa de incredere.
   8. Verificati in care certificate ale companiilor software puteti avea incredere.
   9. Folositi o carte de credit numai pentru cumparaturi on-line.
  10. Nu executati attachement-urile de la email-uri chiar daca aparent au fost trimise de prieteni.

Programe antivirus

Programele anti-virus contribuie la protejarea computerelor impotriva virusilor, viermilor, cailor troieni precum si a altor "invadatori" care pot ataca un computer. Rolul acestora este de a detecta prezenta virusilor intr-un computer, a dezinfecta sau sterge fisierele infestate si a preveni infectarea acestuia.

In anul curent topul produselor antivirus existente pe piata este urmatorul:
1.http://emea.trendmicro.com/emea/home/?u ... dmicro.com
2.http://www.pandasecurity.com/homeusers/?
3.http://www.f-prot.com/index.html
4.http://eset.com.au/
5.http://www.symantecstore.com/dr/sat5/ec ... CACHE_ID=0
6.http://bitdefender.apposite.com.hk/prod ... erview.htm
7.http://www.kaspersky.com/store
8.http://www.mcafee.com/us/

Code:

Pentru cei care nu isi permit sa cumpere asemenea produse exista si programe antivirus gratuite: 
[url]http://free.avg.com/[/url]
[url]http://www.free-av.com/[/url]
[url]http://www.avast.com/[/url]
[url]http://sourceforge.net/projects/clamwin[/url]

Spyware si adware

Adware este orice aplicatie software in care sunt afisate banner-e cu reclame pe tot parcursul functionarii sale. De asemenea, programul adware poate instala componente care sa transmita informatii despre utilizator si comportamentul sau in lucrul la PC. Spre deosebire de programele spyware, utilizatorul este instiintat despre acest lucru atunci cand modulul este instalat. De fapt, o aplicatie adware este aceea care, pe langa functionalitatea ei de baza, mai are inca una - de a afisa reclame, de cele mai multe ori descarcate periodic de pe anumite servere din Internet.

Spyware este un program, de obicei descarcat din Internet, care trimite informatii despre calculatorul utilizatorului fara stirea acestuia, ori de cate ori se conecteaza la Internet. De obicei, pachetele transmise contin informatii de marketing si nu informatii confidentiale desi unele programe pot face si acest lucru.

Chiar daca unele aplicatii adware sunt si spyware, acesta nu este un lucru general valabil. De cele mai multe ori aplicatiile spyware s-au instalat si functioneaza fara stirea utilizatorului, spre deosebire de cele adware, unde utilizatorul este instiintat si a fost de acord cu acest lucru.

Foarte multa vreme software de calitate putea fi instalat si folosit gratuit dar odata cu cresterea complexitatii sale au crescut si costurile de implementare, iar dezvoltatorii au fost obligati sa caute metode de diminuare a lor. Una dintre cele mai la indemana a fast aceea de a livra impreuna cu programele si aplicatii de tip adware sau spyware. Pe de alta parte foarte multe programe comerciale au devenit utilizabile gratuit in mod legal prin trecerea lor in categoria adware.

De la inofensiva intentie de afisare periodica a unor reclame si pana la elemente de analiza si stocare a informatiilor despre comportamentul utilizatorului si configuratia hardware/software a calculatorului, a fost nevoie de crearea si instalarea pe calculatorul tinta a unor module suplimentare. Daca la inceput nu a fost vorba decat despre un motor ce descarca reclame si le afisa in ferestre prestabilite, industria adware a progresat foarte mult. Acum sunt folosite diverse alte instrumente, de la modificari in browser si/sau setarile acestuia si pana la diverse componente ce ruleaza ascuns in fundal si monitorizeaza activitatea la PC, transmitand informatiile unor servere din Internet.

Printre efectele cauzate de instalarea de spyware si adware se numara:

    * adaugarea de link-uri catre mari magazine
    * adaugarea de noi reclame pe paginile web, uneori chiar inlocuindu-le pe cele existente
    * monitorizarea comportamentului browserului in scopuri comerciale
    * obtinerea de acces la parole si coduri pentru cartile de credit
    * incetinirea performantelor computerului datorita utilizarii resurselor
    * in unele cazuri pot apela numere telefonice cu tarif ridicat
    * schimbarea paginei de start a browserului si adaugarea de bookmark-uri noi
    * aparitia de icon-uri ciudate si software nou pe desktop.


_______________________________________
[img]http://img191.imageshack.us/img191/3862/45256061.jpg[/img]
[img]http://img.userbarz.com/35/6865.jpg[/img]
[color=red]Putina rabdare,putina culoare....
Si ziua-i frumoasa ca ziua cu soare!!!![/color]

pus acum 15 ani
   
blacklist81
SPAMMER

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1
thanku 4 upload this soft.

bye.

tc  


pus acum 15 ani
   
smechermihai
NOVICE

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 80
am fost tras pe sfoara doar pe regula 10 inainte sa citesc topicul asta...

era de la prietena mea cea mai buna si era un album foto (cica)

mie mi s-a parut suspect ca nu era intr-un format cunoscut si cum nici ea nu era mare informaticiana...

in fine am dat dublu click si apoi m-am trezit cu niste ferestre care nu se mai inchideau si nici in task manager nu le-am gasit...

pana la urma am dat end process ca avea un nume schimbat programul si l-am gasit pana la urma...  


pus acum 14 ani
   
AKA
MEMBRU ACTIV

Din: DDoS
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 265
si eu tot ma chinui cu un virus mic   imi deschide pagini cu situri cum ar fii ebay si jocuri browser dar cel mai stranu e ca are constructie proprie de pagina web... nu deschide cu explorer sau firefox se ascunde in APPDATA si nu ma lasa sa vad folderu dar e bine cal gasesc in task manager sil pot omora de fiecare data cand aprind pc-ul de acolo

Modificat de AKA (acum 14 ani)


_______________________________________
-D e  C a n d  T e  N a s t i.... I n c e p i  S a  M o r i ... I n c e t ... C u .. I n c e t--[url]http://www.youtube.com/watch?v=truln6VnS4E&feature=channel[/url]-
-C e e a  C e  N u  S e  V e d e.... S e  S i m t e..-
-O  V i a t a  A i..  T r a i e s t e o  S i  P e  A i a  D i n  P l i n-
[img]http://www.e-haz.ro/funny_images/1420_1285296_Cretin.gif[/img]

pus acum 14 ani
   
iulian_ionut88
MEMBRU ACTIV

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 326
incearca asta:...

Control Panel  ->  administrative Tools -> Services

identifica procesul si alege Disable


pus acum 14 ani
   
smechermihai
NOVICE

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 80
si mie mi se intampla la fel imi deschide ferestre cu titlul de genul CID:travian browsergame in IE desi eu am ca pagina default pe mozzila firefox...

am incercat ce ai zis tu iulian_ionut88 dar mi-e frica sa nu fac altceva


pus acum 14 ani
   
ased
MEMBRU SPECIAL

Din: Alexandria
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 488
    gj harry stiam asta,pt ca e o chestie complexa dar simplu de inteles

_______________________________________
time warp:http://www.trilulilu.ro/AndreyCs/1539c89a31f31f
soooooooper

pus acum 14 ani
   
smechermihai
NOVICE

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 80
cine mai are probl;eme cu ferestre care apar CID:http://travian sau ceva de genul sa caute la add or remove programs CID help sau CID Game si sa le dea remove


apoi sa caute la registrii si sa stearga de acolo


pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la